دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

بیانیه مشترک اطلاعات سپاه و اداره کل اطلاعات گیلان در پی دستگیری‌های اخیر

بیانیه مشترک اطلاعات سپاه و اداره کل اطلاعات گیلان در پی دستگیری‌های اخیر سازمان اطلاعات سپاه و اداره کل اطلاعات گیلان در پی دستگیری‌های اخیر بیانیه‌ای مشترک صادر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 26
کد خبر: ۱۹۶۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سازمان اطلاعات سپاه و اداره کل اطلاعات گیلان در پی دستگیری‌های اخیر بیانیه‌ای مشترک صادر کردند.

 

در بیانیه مشترک اطلاعات سپاه و اداره کل اطلاعات استان گیلان آمده است:

متهمین بازداشت شده که به صورت مستقیم و غیرمستقیم با کانون صهیونیستی موسوم به «بیت العدل» مستقر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در ارتباط تشکیلاتی بودند، مأموریت راهبردی احیای تشکیلات فرقه ضاله بهائیت در استان گیلان را تحت عنوان خط تبلیغ «تهاجمی» و جمع آوری هدفمند اطلاعات را برعهده داشتند.

 

این گروه همچنین مأموریت تبلیغ آموزه‌های استعمار ساخته بهائیت و نفوذ در محیط‌های مختلف، فرهنگی، اجتماعی و آموزشی را در سطوح مختلف و به طور خاص در آموزشگاه‌های موسیقی برای کودکان و نوجوانان، فعالیت در عرصه کارگردانی و بازیگری تئاتر و نفوذ در سریال‌های شبکه سراسری صدا و سیما و استانی باران را برعهده داشتند.

 

یکی از مصادیق صرفاً تشکیلاتی بودن بهائیت، تأکید مفرط سردمداران به تبلیغ و اشاعه تفکرات دیکته‌شده است. فرقه ضاله بهائیت، تبلیغ را از فرامین اصلی و جز لاینفک خود می‌داند، اما در حضور افراد ناآگاه، بهائیت را به عنوان یک باور قلبی معرفی می‌کنند که لزومی ندارد هیچ نمود بیرونی خاصی داشته باشد، تا پس از درگیر کردن افراد با موضوع، از طریق شستشوی مغزی، خواسته‌های شان را به افراد القا کنند.

 

عناصر بهایی پس از ناکامی در عرصه میدانی با تغییر در شیوه‌های جذب حضوری و توسل به فضای مجازی، در کنار تبلیغ فردی، بخش زیادی از اهداف و برنامه‌های خود را از طریق رسانه‌های نوین و شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای دنبال و به صورت هدفمند به تحریک مخاطبین خود در فضای مجازی و تشویق به حضور میدانی در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ و شرکت فعال در کمپین‌های رسانه‌های جریان معاند از جمله کمپین‌های مرتبط با موضوع «بی حجابی و اغتشاشات ۱۴۰۱» دعوت که با برخورد قاطع اداره کل اطلاعات استان گیلان و سازمان اطلاعات سپاه استان گیلان مواجهه و جهت سیر مراحل قانونی، به مرجع قضائی معرفی شدند.

 

اداره کل اطلاعات استان گیلان و سازمان اطلاعات سپاه استان گیلان، ضمن دعوت مردم شهید پرور استان و حفظ هوشیاری نسبت به نقشه‌های هدفمند دشمنان ایران اسلامی با استفاده از عناصر فریب خورده فرقه‌ای، که در نهایت خواستار کم رنگ شدن آموزه‌های دینی در بین جوانان عزیز و از پاشیدگی بنیان خانواده می‌باشند، اخبار فعالیت‌های عناصر مذکور را با شماره تماس‌های ۱۱۳ ستاد خبری اداره کل اطلاعات و ۱۱۴ ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه استان مطرح کنند./ ایلنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار